Thierry Mugler лансира нова лимитирана лятна колекция парфюми: Alien Sunessence Edition Saphir Soleil, Angel Sunessence Edition Bleu Lagon и A*Men Sunessence Edition Orage d’Eté. Пробвах няколко тестера от парфюмите и наистина ароматите са много хубави. Ето и кратко описание:
Alien Sunessence Edition Saphir Soleil ( горе в ляво) е вариация на Alien и част от миналогодишната поредица Alien Sunessence. Той представлява свежа комбинация от помело, монои и бял кехлибар. Ароматът е класифициран като кехлибарено-флорален. Alien Sunessence Edition Saphir Soleil ще може да бъде намерен в опаковки от 60 мл.
Angel Sunessence Edition Bleu Lagon ( горе в дясно ) е вариация на Alien и част от миналогодишната поредица Alien Sunessence. Съдържа нотки на звезден плод. джинджифилов цвят, пачули и ванилия. Edition Bleu Lagon от Thierry Mugler ще може да бъде намерен в опаковки от 50 мл под формата на EDT.
A*Men Sunessence Edition Orage d’Eté ( няма снимка ) е първият мъжки парфюм от поредицата Sunessence edition на A*Men. Съдържа нотки на кафе и пачули и ще може да бъде намерен в опаковки от 100 под формата на тоалетна вода.