Какви парфюми имат звездите в техния магазин за парфюми през 2010?
Нова година означава нови 365 дена и 12 зодии, според които може да обзаведете вашето скафче за парфюми.

Козирог
За Козирога 2010 ще е пълна с успехи и неуспехи в аспектите на живота: от пари до здраве до любов.
Новата Година започва с предупреждение за безцелното харчене на пари – просто се оттървете от празничния банкрут преди да си купете нещо скъпо.
Турболенцията се очаква и при любовните връзки. Затова премисляйте добре преди да дойде Май! Всичко това ще влияе негативно на вашия партньор, така че използвай нежния си глас за да омекотиш обстановката! Всичко ще продължи до септември, когато успехът ще те сполети.
Омекоти своите първи неприятни месеци с няколко светли парфюма като Miss Dior Cherie и D&G 6: L’Amoureux.

Водолей
Началото на година за Водолея ще се центрира около науката и знанията и така ще раздалечите кръгозора си. Ще работите здраво и бъдете щедро възнаграден, въпреки че вашите амбиции ще създадат конфликти между вас и вашите съперници, както и любими хора.
Всичкото това вълнение може да ви докара до прекаляване с харченията през ранното лято, затова внимавайте. Също внимавайте с преумората през пролетта – давайте си почивка, животът не е само работа! Ако си изиграеш добре картите и внимаваш с езика, Воделейо, 2010 ще е твоята година!
Опитайте енергични парфюми като женствения и капризен Daisy by Marc Jacobs или топли и предприемчиви аромати като Thierry Mugler Angel.

Риби
2010 за Рибите ще е пълна с изненади, което не е хубаво нещо за тези непоколебими, еднообразни хорица. Огранечете се в планирането на неща твърде тягостно или да се надявате на големи неща – това ще засили вашата позитивност за предстоящата трудна година – 2010.
Годината ще ви окрепости и надникне във вашата духовност. Хубаво е да медетирате, да ходите на йога и фитнес или просто да излизат по-често с приятели.
Бъдете готови за битката със силни и уверени парфюми като CK Be и Herrera Cologne, любим на якото момиче Анджелина Джоли.

Овен
Мотивацията на Овена ще е висока през 2010 и звездите казват, че това ще доведе до победи, с които вие ще се издигнете като личност ( в семееин и личен план ). Новите приятелства и социалните мероприятия няма да имат край до началото на лятото, но не забравяйте за вашето семейство и старите приятели през това време.
Нови духовни идеи и въпроси също ще изникнат и през есента Овенът ще бъде малко по-спокоен и няма да бъде същата агресивна личност докато не настъпят последните няколко месеца от годината и всичко ще стане като в началото – много нахъсан и ентусиазиран.
Това е годината, в която трябва да пробвате обиграни и свежи парфюми за да впечатлите всички в офиса като Versense by Versace или Bvlgari Aqva.

Телец
2010 ще е незабравима година за Телеца, въпреки че резултатите нямат да бъдат материални или парични, но ще придобиеми нови ценностти и ще се развие в духовен път.
Телецът ще е една креативна личност и възможностите ще прелитат през него. Използвайте този момент за да осъзнаете накъде сочат вашите амбиции и си пробвайте шанса. Тази година ви предчертава работа с деца. Везните ще се обърнат през есента и вашата креативност ще е до тук, но ще се намеси семейният живот. Възможно е раждане на деца или да се ожените.
Пробвайте успокояващи и стимулиращи парфюми като сладкия, чувствен и aromaten Chanel Chance или съблазнителния и свеж Vera Wang Look.

Близнаци
Близнаците ще започнат 2010 с късмет, но е възможно чувството за сигурност да се преобърне в невнимание и проблеми. Изкушенията ще буйстват във вашия ум и е възможно да достигнат до плътта, ако ме разбирате.
Точно в тази година Близнаците трябва да внимавам и да бъдат постоянно спокойни за да бъде 2010 една успешна година за вас. Нови предизвикателства ще изникнат през Юли и Ноември и ще е нужна здрава ръка!
Използвайте уверени и успокояващи парфюми с основа на ванилия като Burberry Brit или White Patchouli от Tom Ford.

Рак
2010 за тези под знака на Рака обещава позитизам и лични успехи. Фокусът ще е върху вас и това може да докара вашите любими да се чувстват самотни. Възможно е от време да станете много агресивни в първата част на годината, затова добре подбирайте вашите думи и действия. Предстоя ви успехи в кариерата.
Добре е да имате под ръка както успокояващ аромат, така и романтични парфюми като Calvin Klein Euphoria и Channel Allure.

Лъв
Добре е, че Лъвовете са силни, защото 2010 ще е пълна с препядствия и проблеми.
Годината ще започне с много стрес – главно с финански и лоши инвестиции. Възможно е семейни връзки да се разпаднат под напрежението, но между Януари и Май ще възникнат нови приятелства на интелектуално и креативно равнище.
Останете свеж и свеж през предизвикателствата на 2010 със свежи цитросови парфюми като Davidoff Cool Water и Max Mara Gold Touch.

Дева
Най-дълбоките промени при Девите през 2010 ще са в личен план.
Натиск от семейството, множество стрс и здравни проблеми могат да ви изкарат от строй до Май. Малко креативност ще помогне на Девата, но ако не сте внимателни бихте могли да развалите здравето си с опит да направите всичко за един кратък период от време. Сърцето ви отново ще се стопли в късната част на втората половина от годината, когато натискът от живота и здравето ще отимнат. Стари приятелства отново ще изплуват и краят на годината ще ви хареса.
Бъдете винаги готови за радост с плодови аромати като DKNY Be Delicious Night и Flowerbomb от Viktor & Rolph.

Везни
2010 ще донесе на Везните както предизвикателства, така и възможностти за успех.
Вълнуващите моменти от 2009 ще изчезнат, но нови ще изникнат на тяхно място. Здрава работа и прогрес и работа ще доведат до няколко нестабилни ситуации и вашият джоб може да остане празен до Май, но всичко това ще се оправи през лятото. Дори опитът, който ще натрупате през тази година, ще овенчае успех през следващите 4-5. Емоциите ще се покачат, особено през Октомври до края на Ноември.
Когато есента дойде, сменете вашия обичаен аромат с един по-телъж, топъл и чувствен Dolce and Gabbana The One – парфюм, който както е идеален за офиса, така и придава малко искра и мистерия, когато срещнеш Господин Идеален За Теб (в някое кафете, докато си в почивката си – като по филмите).

Скорпион
2010 за Скорпиона ще е силна година изпълнена с успех. Много късмет, но трудно размишляване, ще споходи този месец.
Семейни възможностти и имуществени придобивки ще ви сполятт през есента и по врема на новата кариера ще никнат само успехи, а нещата, които сте искали от 2009, ще се сбъднат. Ще изникнат нови връзки и евентуални ще ви се роди дете през Май и Октомври.
Задоволи романтичната си, любяща страна с мекия Escada Rockin Rio и елегантния Lancome Hypnose Senses.

Стрелец
Тази година може да започне за Стрелеца с трудни за решение предизвикателства от минали години, но ще се включите с голям ентусиазъм и голямо увереност в себе си, която може да ви изиграе голяма шега, ако прекалите. Възможно е да изникнат проблеми със здравето до Март месец и ще се започнете да се драчите с вашите с вашите работодатели или колеги. Финансите ви ще са ограничени до лятото.
След Май вашият статус ще се подобри. Възможно е преместването в ново жилище или повишаване в работата. Важно е за Стрелеца да “гледа винаги светлината в тунела”.
Запазете всичко в себе си светло с цитрусови парфюми като Eau d’Hadrien от Annick Goutal или свежия DKNY Be Delicious.