След представянето на дамския парфюм Alien Eau De Parfum, еликсир от кехлибар, дървесина и свежа растителност, от Thierry Mugler през 2005, той лансира и Alien Eau De Toilette през октомври 2009. Този парфюм представлява композиция от флорален кехлибар, дървесна композиция с нов фасет на свежест, дължащ се на тангеринова есенция при връхните нотки и сърце от жасмин от мароко, за да придаде светлина към този страхотен аромат. Символичните базисни нотки, които придават уникалността на Alien, са бял кехлибар и кашмирена дървесина.
Създаден от парфюмериста Доминик Ропион, ароматното богатство на този дамски парфюм е безкрайно. Повечето хора го описват като чувствен и мистериозен и концепцията на неговата опаковка дава добра представа на аметист. Виолетовата бутилка с форма на скъпоценен камък е обвита от злато за да разгърнат идеята за слънчевия брилианс на този парфюм. Може да бъде намерен в опаковки от 25 мл за 50$ и 50 мл за 75$.
Друг прословут парфюм от Thierry Mugler e Angel – страхотен дамски аромат, чиято сочна течност е приютена в опаковка с форма на звезда.