парфюм calvin klein euphoria

Calvin Klein Euphoria за жени е лансиран през 2005 и спечели ФИФИ наградите през 2006 за най-луксозен парфюм. Парфюмът е създаден от парфюмеристите Доминик Ропион, Карлос Бенейм и Лоч Донг и има нотки на нар, японско дърво, сочен тревен акорд, лотусов цвят, чампаково цвете, черна орхидея, течен кехлибар, черна теменуга, кремов акорд и махагон.
Euphoria започва със сладки плодове – нарът и японското дърво са щедро захаросани и “сочния тревен акорд” добавя лека, синтетична свежест, която се усеща най-добре, но не пречи на сиропираната сладост. Ароматът бързо преминава към края си, за който са комбинирани флорални нотки и неясни плодове – всичко това е дозирано с топъл ванилов крем, пачули, кехлибар и голяма доза мускус.
Парфюмът притежава дълбок, чувствен, тъмен аромат, въпреки че несъмнено ухае модерно и липсват отживелите признаци на класическия ориентален аромат. Въпреки че е твърде слазък за мен, излъчва жарка топлина, която допада на много. Мирисът и трайността на парфюма са невероятни, дори не е лесно да го премахнеш от кожата си. Този парфюм може да е всякакъв, но не и парфюм за горещите летни дни.
Като цяло Calvin Klein Euphoria е страхотен парфюм и го препоръчвам на повечето наши клиенти.
Дамски парфюм Euphoria може да бъде намерен в нашия онлайн магазин за парфюми на цена от 32 лв за 100 мл!