парфюм Giorgio Armani Acqua Di Gio

Всеки ден излизат нови парфюми, дори по груби сметки общия брой различни парфюми са над 30 хиляди. За съжаление не всички са толкова качествени колкото други и просто не се продават, което води до спирането производство на аромата и по-късно залязването на парфюмерийната къща, а добри си остават класика.
Такъв за пример е Acqua di Gio от Giorgio Armani, който под път и над път се води на първо място при мъжките парфюми – винаги заема топ позиция по качество, продажба и оригиналност. Нека видим как го описва самия Джорджо Армани:
Acqua di Gio за мъже е морско-дървесен аромат, чиято нотка, която се усеща най-много, е мускусът. Започва с полъх на свежест като силен морски бриз, който утихва в хармонията на водата, цветята и плодовете. Енергизиращ и стимулиращ, той разкрива пред вас окуражителна чувственост, автентичен и безоблечен знак на мъжественост. Неговата заплетеност представя изтънчен мъж с много нюанси. Този парфюм остава следа с мистерия и неосезаема топлина.
Нашето лично мнение:
Според нас най-точната дума, с която да опишеш Acqua di Gio, е аномалия. Когато за пръв път опитахме този парфюм, ароматът просто не ни “прасна в носа” както правят повечето парфюми (за жалост при повечето това е началото, скоро утихват и едва се забелязват). След около половин час обаче вече разбрахме защо е толкова популярен. Ароматът започва светло и цитрусово, но после се разви до много фина топлина с отличителен мирис на морски бриз. И в крайна сметка е идеален за целия ден, но след около час вече е идеален за вечерта.
Какво казват другите:
Начетох се достатъчно коментари по чуждостранни сайтове, форуми и блогове – общо взето няма някой, който да не го харесва, и лесно може да срещнете коментари от рода “Това е класика!”, “Много свеж”, “Много ми харесва!” и т.н.

Може да го закупите от нашия онлайн магазин за парфюми на цена от 37 лв за 200 мл и 30 лв за 100 мл. Парфюмът има и дамска версия (Acqua di Gio за жени), която може да бъде закупена от нас на цена от 31 лв за 100 мл.