парфюми Harajuku от Gwen Stefani

парфюм Love от Gwen Stefaniпарфюм Love от Gwen Stefaniпарфюм Angel от Gwen Stefaniпарфюм Musicот Gwen Stefaniпарфюм G от Gwen Stefani

Винаги, когато си купувам парфюм, гледам да е в хубава бутилка. Винаги, когато треперя дали да купя някой или не, опаковката просто може да наклони везната. Аз определено не съм колекционерка на бутилки, просто смятам, че може и да служи за украшение и не ме разбирайте погрешно, но аз никога не си купувам парфюм само заради флакона, за мен самият аромат е по-важен.
Мога да си призная, че съм пробвала всички парфюми от колекцията на Gwen Stefani, Harajuku Lovers. Определено опаковките им са сладки и бих си ги наредила на масичката за красота, но ароматът не ми допада чак толкова много. Линията е вдъхновена от стила на http://en.wikipedia.org/wiki/Harajuku. Всеки парфюм от колекцията струва по 60$.
Та, как са парфюмите? Ами не очаквайте купувайки си някой от тези парфюми, да се сдобиете с шедьовър на парфюмерийното изкуство. Определено не си струва цената! Пробвала съм всички от колекцията на хартия и на кожа, както вече споменах – бях разочарована, но реших да ги опиша.
Baby е с мускусов аромат и може би вече се досетихте, че ухае точно като бебешки продукт, въпреки че е по-цветист от стандартния бебешки аромат. Мек е, опростен и някак си безличен. За мен този парфюм е най-несполучлив и се нарежда на пето място от цялата колекция. Продавачът ми спомена, че и той е най-непродаваният. Ако търсите парфюм за малко момиченце, този парфюм е идеален за нея!
Baby е създаден от парфюмериста Хари Фремонт с нотки на фрезия, бергамот, бяла роза, портокалов цвят, жасмин, бял мускус, мека дървесина, хелиотропи, ванилия и теменуга.
Love притежава блед, сладък, мускусов аромат заедно с плодови подтонове. След около 30-та мунута остава само мек мускус. Този парфюм е по-интимен от Baby, но не е подходящ както за възрастни, така и за деца.
Love е създаден от парфюмерист Ив Цезар и Паскал Гаури с нотки на бергамот, розово помело, праскова, бамбуково листо, божур, роза, жасмин, нектаринов цвят, египетски жасмин, иланг иланг, ванилия и мускус.
Lil’ Angel е плодово-растителен аромат, за съжаление малко по-сладък от предпочитанията ми, но като цяло би задоволил повечето пазаруващи. Този парфюм притежава повече енергия от Baby и Love.
Lil’ Angel е създаден от парфюмериста Кристоф Рейнауд и съдържа нотки на малина, червена боровинка, къпина, ананас, крушов цвят, теменуга, роза, близалков акорд, хиноково дърво и кристален кехлибар.
Music е деликатен растителен аромат. Както LAMB L от Гуен Стефани при него силно се усещат круша и ароматен грах, но Music е по-сладък отколкото ванилов и свеж. За жалост не попитах как се продава този парфюм… За разлика от останалите 3 той е малко по-подходящ за носене. Около час след пръскването, остава само следа от блед мускус.
Music е създаден от парфюмериста Ханорин Бланк с нотки на клементинова мандарина, круша, жасмин, ароматен грах, орлови нокти, ванилия, мускус и дървесина.
G изобразява Гуен Стефани и определено е запазила най-хубавия аромат за своята фигурка. G е кремав тропичен аромат с ясно изявен кокосов орех. G е единственият, на който пробвах твърдия парфюм и тоалетната вода върху кожа и хартия. Определено тоалетната вода беше страхотна и много ми допадна, но реших, че има и по-хубави парфюми на тази цена.
Всеки аромат от колекцията Gwen Stefani Harajuku Lovers може да бъде намерен в опаковки от 10 мл на цена от 25$, 30 мл за 45$ и 60$ за всички 5 парфюма в твърдо състояние.
Един съвет: Ако просто искате опаковката, не колкото самия мирис, то купете твърдия парфюм в 10 милилитрова опаковка.