Bvlgari Black

Унисекс парфюм Black беше лансиран от италианската бижутерийна линия Bvlgari през 1998. Създаден е от парфюмериста Аник Менардо и нотките са черен чай, палисандрово дърво, бергамот, кедър, дъбов мъх, ванилия, кехлибар, сандалово дърво и мускус.
Black е един от тези чудовата шедьоври, които бихте очаквали да дойдат от някоя малка дизайнерска къща. Bvlgari го нарича “върховен ескпонат на метрополитната идея”, а ароматът притежава остро, градско, много модерно чувство. Първоначално се усеща върховна цитрусова нотка; след фокусът е върху черен чай, който после отдава чест на сушена дървесина. След това ароматът се разгръща до изгоряла гума и кожа, както и шепот на тютюново листо. Мирисът утихва и става много мек, дължащ се на комбинация от ванилия, мускус и дървесина. Всичко завършва с кадифе, но с слаб полъх на пушек и гума за да го предпази от това да бъде скучен и отегчителен.
Гласи се, че е unisex. Чел съм коментари на мъже, които казват, че не могат да си представят жена да използва такъв парфюм. Също и на жени, които казват, че е много мек и слаб за да го носи мъж.
Парфюм за мъже Bvlgari Black може да бъде намерени в опаковките от 40 и 75 мл. Може да бъде закупен от нашия онлайн магазин за парфюми на цена от 32 лв за 75 мл. Линк към продукта: Bvlgari Black