Amouage Epic Woman, Epic Man

Amouage лансира Epic Man (мъжки парфюм) и Epic Woman (дамски парфюм).
Дйзанерска къща Amouage разкрива мистериите на Изтока и легендите за Копринения път с лансирането на най-новите й аромати, Epic за мъже и за жени. Очарователните ориенталски аромат артистически обединяват великолепието и блазнята на Арабия, докато запазват поетичната дълбочина на китайската култура като комбинира есенцията на древните традиционни корени.
В продължение на сериите от разкази за дизайнерска къща Amouage, креативният директор Cristopher Chong ни отвежда на емоционално пътуване, където се ражда легенда.
Вдъхновен от оперния шедъовър “Turandot” от Пучини, Chong ни разказва приказка за епична жена, водена от амбиции, сила и светлина, в търсене на епичния мъж. Тя прекосява обширните и опасни пейзажи само за да се обедини със своята съдба да намери далечно-изгубената ария. Той обяснява ” Богатството на двата аромата пробужда скъпоцонните предмети, разнясяни през Азия, като злато, перли, чаяве, нефрити, коприни, подправки и тамян, миксирани с драматичен подпис. Епичното обгръща един от най-редките и специални компоненти, които са прекосили света.

Дамски парфюм Epic Woman от дизайнерска къща за дамски парфюми Amouage (и парфюмериите Cecile Zarokian, Daniel Maurel, Angeline Leporini. е пикантна растителна смес със нотки на кумин, розов пипер, канела, дамаскова роза, здравец, жасмин, чай, кехлибар, мускус, тамян, сандалово дърво, дъб, гуаяково дърво, пачули, ванилия и орис.
Epic Woman може да бъде намерена в опаковки от 50 мл (267 лв) и 100 мл (340 лв). Може да бъде поръчан от нас под формата на специална поръчка на цена от 59 лв за 100 мл. Доставката отнема от седмица от 2 месеца.
Мъжки парфюм Epic Man от дизайнерска къща Amouage (и парфюмерия Randa) за мъжки парфюми е дървесен ориенталски аромат, обединяващ розов пипер, тамян, кумин, кердамон, сафрон, индийско орехче, мирта, здравец, смирна, сандалово дърво, пачули, кедър, мускус и рицин.
Epic Man може да бъде намерена в опаковки от 50 мл (239 лв) и 100 мл (300 лв). Може да бъде поръчан от нас под формата на специална поръчка на цена от 59 лв за 100 мл. Доставката отнема от седмица от 2 месеца.