парфюми Beyonce

Глобалната суперзвезда, Beyonce Knowles стана рекламно лице на дамска колекция за парфюми True Star от фирма за дамски парфюми Tommy Hilfiger (подкъща на линия за дамски парфюми Estee Lauder). Новата парфюмна колекция улавя същноста на самостоятелното изпълнение на американската суперзвезда и прималивата игра на нейния блещукащ блясък на увереност и сдържаност. Комфорт и чувственост е същността на колекцията True Star, съдържаща бленда, която е вдъхновена от нейната персонална и лична страна. Но стига съм говорил за линията, която Beyonce представя, а да преминем към главната причина, за която четете моята статия, а имено парфюмите.
tommy hilfiger true star goldTrue Star Gold от Tommy Hilfiger притежава пленяващ аромат, който те обгръща в сексапил, пухкава сладост и увереност. Изпробвал съм този парфюм и честно казано останах доволен, но наистина е прекалено малко с плодовите нотки, можеби прекалено много. С леко бих казал, че парфюм за жени True Star Gold пасва идеално за хора от 15 до 25 години. Бих препоръчал да се използва през лятото, но не виждам проблем да си го носите и през зимата. Сокът притежава нотки на лимон, обединен със златно киви и намеци на червена стафида. Сърцето е изградено от тиквено цвете, в комбинация със свежеста на липов цвят и мекотата на златен зветен прашеш. В края на този прекрасен дамски аромат присъствят кремави нотки, чифтосани с малина, мед, американска агава, лилия и лале. Дамски парфюми True Star Gold от Tommy Hilfiger (дъщерна фирма на Estee Lauder парфюми за жени) може да бърде намерен в опаковка от 30 мл на цена от 175лв.

парфюм beyonce star eau de parfumСледващият и най-нов от линията е True Star Eau De Parfum. Той възхлавява великолепието, мистерията и страста на Бейонсе. С нейното величие, присъствие и звездна красота, тя е перфектната муза за един прекрасен дамски парфюм. Ароматът гласи “Последвай звездата в теб до тази сладост!”. Той включва в себе си енергична миризма, която е създадена за модерната жена, за жената, която не е просто в крак с модата, а създава собствена. Чувствен и ярък, ще споделя мнението си, че парфюм за жени True Star Eau De Parfum е идеален за зимно време. Връхните нотки включват сладка круша и орлови нокти, средни на жасмин, следван от топли, меки основни нотки на кремав ориз и пшенично зърно. Съветвам Ви да го използвате през деня, заради мекия, ярък аромат. Дамски парфюм от Tommy Hilfiger, True Star Eau De Parfum може да бъде намерен по магазините в опаковка от 30мл на цена от 99лв.

Освен на парфюми, Beyonce стана и рекламно на лице на лосион, пак от колекцията True Star. True Star Body Lotion представлява разкошен, светъл лосион, който глези кожата с богат, освежаващ, овлажняващ състав. Специална формула за бързо попиване на лосион за жени True Star заглажда и облекчава кожата. Той меко докоства кожата с намеците на аромата True Star, вдъхновен от Бейонсе. Може да бъде намерен по ауторизираните обекти или онлайн магазини за козметика в опаковка от 200мл на цена от 69лв. За съжаление ние предлагаме единствено качествени маркови парфюми и не може да бъде поръчан от нас по какъвто и да е начин.
true star menДруг парфюм на Tommy Hilfiger, този с рекламно лице попфолк-звездата Beyonce, а музикалната звезда Enrique Iglesias, е True Star Men. Лансиран през 2005 година, мъжки парфюм True Star е много секси,дървесен, енергичен парфюм, вдъхновен от красотата на пустинята Сахара. Той включва искрящо начало от грейпфурт, който бързо се съчетава с ирис, женско биле и завършва със сафрон, ванилия и сандалово дърво. Самата опаковка е с фигурата на Енрике Иглесиас, а битилката е в сива бутилка с формата на халба. Ароматът ми допада и при първа възможност бих си поръчал още една опаковка. Кажи-речи е идеален за вечерта. Мъжки парфюм True Star Men от Tommy Hilfiger може да бъде намерен в опаковка от 100мл на цена от 119лв.
Въпреки че парфюмите са лансирани преди няколко години, на мен ми допадат много и сметнах, че и на Вас,читателите, би Ви било интересно и дори бих бил причината да си купите от някоя ауторизирана парфюмерия или поръчате от нас.