Bvlgari Jasmin Noir

Jasmin Noir е най-продаваният дамски парфюм в нашия магазин. Създаден е да привлича “новите потребители,търсещи за нещо по-престижно” – така е, но е и по-скъп от останалите парфюми в линията. Бих казала, че леко недоверчиво гледах на този парфюм – да, винаги съм харесвала жасмина като нотка, но останалите не ми допадаха (нотки: зелена мъзга, гардения, жасминов абсолют, бадем, тонка и женско биле).
Както се оказва Jasmin Noir не е голям, тъмен жасмин. Началото е цитрусово и сладко. Има проблясък на гардения в началните фази, не особено буйно. Чакайки следващите нотки да цъфнат, сякаш се губи енергията му изцяло. Преоблада жасмин, но е много слаб, както и тъмната дървесина. Присъстват леки намеци на женско биле и гДамски парфюм Jasmin Noir от Bvlgariардения, които не се задържат дълго време. След час се усеща единствено суха дървесина, ванилия и млечен бадем. Като цяло ухае добре, но жасминът едва се усеща. При пробването ми напомни на Sensuous от Estee Lauder – притежава същия аромат на “модерна дървесина за жени”, но много по-сух и с по-опростен завършек.
Въпреки че мирисът на Jasmin Noir не ми допадна особено, мога да призная, че трае ужасно дълго време. Бях се напръскала един път с този парфюм за една вечеря с познати, след това се прибрах, легнах си да спа и се събудих сутринта, а ароматът се беше запазил. Мое лично мнение е, че Voile de Jasmin притежава много приятен мирис и нотките са много по-добре подбрани.
Bvlgari Jasmin Noir е създаден от парфюмеристите Софи Лабе и Карлос Бенейм. Може да бъде намерен в опаковки от 50 и 100 за мл. Само при нас може да бъде намерен на уникалната цена от 36 лв за 100 мл! Линк на продукта: Bvlgari Jasmin Noir