guerlain idylle за жени

Idylle е поредният дамски парфюм от Guerlain и е първият от Тиери Васер за къщата. Харесах последния аромат на Герлен, Insolence, но не бях изненада, че не стана хит на пазара, за разлика от L’Instant, който не ми допадна.
Insolence има връзка с миналото на Герлен и прочутата Guerlinade основа, но Idylle не. Вместо това предлага “съвременна интерпретация” на Guerlinade с кипрова основа от пачули и бял мускус. Можеби не е учудващо, че Idylle е често сравняван в интернет с вече съществуващи парфюми. Някои от тях са Sarah Jessica Parker’s Lovely, Narciso Rodriguez Essence и Estee Lauder Pleasures. Не мога да кажа до колко са верни тези слухове, защото не съм ги пробвал.
Idylle го пробвах преди няколко дена и наистина ми хареса, дори опаковката е много красива. Ароматът се дължи на букет от момина сълза, божур, фрезия, жасмин, люляк и роза. Розата се усеща доста силно и на мен това ми допада много – направо е прелестен. В началото е остър и освежителен, после спокоен и кремав с плодови подтонове. Нотките в сърцето са сладки, но не и тежки – Герлен нарича това “плодова мъгла”, което според мен е доста точно. Ароматът е много светъл и пасва идеално с рекламата му – “златни капки дъжд”. Краят на мириса е леко тъмен и студен, но без гадости в традиционен кипров стил.

Парфюм guerlain idylle за жени

Idylle ухае много младежки и според мен е по-весел отколкото сексапилен, въпреки че ако намирате Yves Saint Laurent Elle секси, то за вас и този ще е такъв. Ако си търсите растителен (цветен) парфюм за този сезон, то този аромат от Guerlain би ви харесал.
Дамски парфюм Guerlain Idylle може да бъде намерен в опаковките от 35, 50 и 100 мл. Предполагам, че скоро ще фигурира в нашия онлайн магазин за парфюми. Просто чакам още мнения за него.