Beyonce парфюм

Beyonce направо разби награждаването по MTV тази година (не изглеждаше ли просто като богиня?) и през пролетта на 2010 тя ще разбие вас, феновете, с нейния нов парфюм. Beyonce Knowles тукощо подписа договор с компания Coty да издаде собствен парфюм, според Women’s Wear Daily. Ароматът ще бъде лансиран през пролетта в Америка и в световен мащам през есента на 2010.
Beyonce spring парфюм
След като тя беше лице на парфюмите от Tommy Hilfiger и Emporio Armani (Emporio Armani Diamonds), това е първият нейн собствен парфюм и тя ще го направи със същата компания, която постави началото на цялата знаменита парфюмна мода с Джей-Ло през 2002. Линия за знаменити парфюми Coty включва Дженифъл Лопес, Хали Бери, Фейтл Хил, Тим МакГроу, Сара Джесика Паркър, Гуен Стефани, Селин Дион, Кайли Ан Миноуг, Кимора Лий Симънс, Кейт Мос, Шания Туейн, Виктория Бекъм и Дейвид Бекъм.
В допълнение на мащабна рекламна кампания, Бейонсе ще направи соло изпълнения в подкрепа на нейния пръв парфюм. Тя сподели пред пресата:
“За мен, този аромат рефлектира женското отношението и уникалното чувство за стил. Не съм открила парфюм, който истински да ме олицетвори като жена. Работейки с Coty, имах възможността да превърна моят мечтан аромат в реалност като създадох примамлив и светски мирис – такъв, който да представи моята вътрешна сила.
Това е един от парюмите, които очаквам. Щом Опра смята, че Jay-Z е най-добре миришещият мъж в света, само си представете какъв би бил нейния мечтан аромат?